Ahmet Sami Uslu Ortaokulu

WEB https://denizliasu.meb.k12.tr
Adres : Gümüşçay Mah. 4063. Sokak no24 Merkezefendi/DENİZLİ
VİZYON : Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Dünya standartlarını yakalamak yolunda demokratik,çağdaş,laik bireyler yetiştirebilmektir. Bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
MİSYON : Türk Milli Eğitimi’nin amaçları doğrultusunda geleceğin büyüklerini yetiştirmek için,kaliteyi arttırarak bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak. Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek. Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek. Okulumuzun gelişimini arttırarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak.
BAŞARILAR : Atletizm Kros, puanlı atletizm Denizli 1. Kütahya Bölge 1. Eskişehir Bölge 1. Adana Türkiye Puanlı Atletizm Şampiyonası Türkiye 3.

Yabancı Dil :
Servis :